top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafınazlı ilbaÅŸ

Online ders verimli mi?

Yüz yüze derse alışan öğrencilere ve velilere online kimya dersinden bahsettiğimizde verimli olacağından şüphe duymalarını anlıyoruz. Korona döneminde hayatımıza giren online eğitim ile verimsiz geçen bir dönemden sonra özel ders için online tercih etmemeleri çok normal.

Biz mesleğini seven ve deneyimli iki öğretmen olarak daha çok öğrenciye dokunmak istedik. Öğrencilerimizi motive etmek, morallerini yüksek tutmak, kimya dersini sevmelerini sağlamak ve gözlerini korkutan konuların üzerinden birlikte geçerek başarılı olmalarını sağlamak istiyoruz.

Online eğitimi nasıl yapıyoruz?

-Öğrenci ile tanışıp bizden beklentisini öğreniyoruz.

-Ara sınıf öğrencilerine derse takviye, yazılı çalışması, soru çözümü, ödevlendirme, ödev takibi ve sınav uygulamaları yapıyoruz.

-Sınav grubu 12. sınıf öğrencilerine derse takviye, TYT-AYT kimya konu anlatımı, soru çözümü, yazılı çalışması, ödevlendirme, ödev takibi ve sınav uygulamaları yapıyoruz.

-Sınav grubu mezun öğrencilere TYT-AYT konu anlatımı, soru çözümü, ödevlendirme, ödev takibi ve sınav uygulamaları yapıyoruz.

-Veliler ile sürekli iletişimde kalarak öğrenciye dair bilgilendirme yapıyoruz.

Bu sistemin en güzel yanı; evde kimya çalışıp artık yalnız yapamıyorum dediğinizde bir mesaj atarak dersi başlatabilir hemen sıcağı sıcağına sorularınızı sorabilirsiniz. Çünkü biz yanınızdayız.




5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

3 derste kimya TYT konularının tekrarını yapıyoruz.

Merhaba genç dostum, başlık ilgini çekip bu yazıyı okumaya basladiysan sende bir sınav grubu öğrencisi olmalısın. Stresini ve heyecanını çok iyi anlıyoruz. Sana yardımcı olabilmek bizim için çok öneml

Online kimya dersini denemek ister misiniz?

Kimya dersi çalışırken yapamadığınız veya anlamadığınız yerler karşınıza çıktığında online kimya ile aklınızdaki tüm soruları birlikte cevaplayarak daha hızlı ve verimli bir öğrenme gerçekleştirmenize

bottom of page